Pages

9 Aralık 2009 Çarşamba

Bu kadar da olmaz pessssssssss

Arkadaşlar dünden beri sinir içindeyim belki çok şaçma diyeceksiniz ama benim için öyle değil.Bizler burda evimizde yaptığımız ufak tefek te olsa beğendiğimiz tarifleri hiç bir art niyet olmadan birilerine belki yardımı olur diye emek harcayıp resimlerini çekip sitelerimizde yayınlıyoruz.Fakat akşam nette gezinirken ne göreyim hemen hemen bütün tariflerim başka bir sitede aynen resimleriyle birlikte yayınlanıyor.Önce bir resim ne olacak dedim ama birde baktım ki neredeyse tamamını alıp koymuşlar.Zahmet edip izin almak veya link verme gereği bile duymadan.Evet bende bloglarımda netten alıntı yapıyorum ama izin alıyorum ayrıca netten aldığım modellerede mutlaka kaynak ve alıntıdır diye ekliyorum.Yanlış mı düşünüyorum?Aşşağıda bu sayfanın linkini veriyorum lütfen bakarmısınız haklımıyım değilmiyim kızmakta.Bu kadarınada pes yani.Ayrıca yorum olarakta yazdım ama yazdığım yorumu burdada ekliyorum.
http://orguler-yemekler.blogspot.com/2009_09_11_archive.html
YORUM:Bu resimleri burda görünce şok oldum.Blogunuzda benden izinsiz resimlerimi ve tariflerimi yayınlamışsınız.Zahmet edip sorma gereği ayrıca link verme gereği bile duymamışsınız.Lütfen yapılan emeklere biraz sayğı gösteriniz.Bende blogumda bir yerden alıntı yaptığım zaman özellikle kaynak belirtiyorum.Bu konudaki hassasiyetide herkesten bekliyorum.Ayrıca kusura bakmayın demeyeceğim sizide kınıyorum.

15 yorum:

  1. Arkadaş sıkı takipçinmiş gerçekten yuh yani her yaptığını yazmış gerçekten boşver sıkma canını sen zaten kendi emeği olmadığı çok belli o utansın sen üzme tatlı canını.

    YanıtlaSil
  2. hiç inandırıcı değilikoca nette nası buldunda bide sade seninkileri almışlar,yutmadık canım,geç reklamı

    YanıtlaSil
  3. Canım yaa,sizin ortak siteniz gibi olmuş valla :))
    Bu emeğe saygısızlıktır,
    Bu kul hakkıdır,
    Sinirlenmekte çok haklısın,yanındayım arkadaşım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ben diyorum aradaşlara,bir utanç duvarı adında blog hazırlayıp yapıştıralım bunları..

    Büyük saygısızlık,ama dayanışma içinde olmalıyız,ben eğer bildiğim bir blogcu arkadaşın resimlerini göreyim başka yerde hemen haber veririm..Neyseki ismin var resimlerde,bizler emek verip yapalım başkaları yayınlayıp blog hazırlasın hazıra konsun..

    YanıtlaSil
  5. Canım sonuna kadar haklısın emek zahmet yap çek başkaları gelip alsın ne münasebet çalsın sende sus....

    TErbiyesizlik tamamen...

    YanıtlaSil
  6. Ayıp yani... Kendi yaptıklarını başka yerde bu şekilde görmek isterlermi acaba... Yazık!!!

    YanıtlaSil
  7. Evet gerçekten çok ayıp...Sen fotoların üstüne yazmıssın adını ordan bellı oluyor ama yazmamıs olsan umrunda değil şahısın..Arkandayım...

    YanıtlaSil
  8. valla canım bende yazını okuyup linke tıkladığım zaman şok oldum bunlar tamamen senin blogunu kopyalamışlar bunun yasal bir yolu olmalı bu bilişim suçlarına giriyor resmen hırsızlık galiba bunlar tüm bloglardan zaman zaman birşeyler çalacaklar sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Bence çok haklısın. Hiçte saçma değil sinirlenmen. Benim de başıma gelse senin gibi düşünürdüm.

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler arkadaşlar;güzel yorum larınız için inanın canım çok sıkıldı ama sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım canlarım benim hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum.
    Nurşenciğim,aynen ya sanki ortak sıte kurmusuz.
    Karabidikim sağol canım utanacağını hiç sanmıyorum.Alışmış ya hop armut piş ağzıma düş hesabu.
    Emineciğim.Valla haklısın arkadasım ben varım ayrıca burdan tekrar yazayım isimlerin vermek istemedim arkadaslarımızın belki kızarlar dıye ama bazı arkadasların resım ve tarıflerıde var ısterlerse onlarda bakabılırler.
    Aslıcığım aynen öyle ya ne olursa olsun soğan doğramak bile benim için emektir.Gerçek ten böyle insanlara inanamıyorum.
    Senaceyız Canım kendı yaptıgı bırsey yokkı olsa bızı anlar belkı.
    Kupai papalina arkadasım ewet iyiki ismleri yazmısım Şimdide sağtuş engelleme koydum ama ne derece faydası olacak bilemiyorum:))
    Keyfe seyran arkadasım sağol yorumun için.
    mahperi ben hepimiz adına sinirlendim arkadasım:))

    YanıtlaSil
  11. ADSIZ arkadasım sana cbox tan seslendım ama burdanda sesleneyim.Sen herhalde site sahibisin acemi isen ögren ordada yazdım search yaparsan sende çok sey bulursun.Birde bloglara böyle link vermeden yazı yazıp gidiyorsunuz.Sen linkini verde ben sana kazandığım reklam paralarını göndereyim.

    YanıtlaSil
  12. Canim ben cede cok ayip ben hic bir resimimde ismimi yazmadim ama nerede görürsem tanirim resimlerimi.Emek hirsizligina hayir diyorum sevgiler canim sikma canini

    YanıtlaSil
  13. Merhaba. bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim . bu site bana ait değil. baktım ama bana ait tarfi göremedim. rastladığını ztarifin linkini hilal@digitoryum.com adresine yollarsanız memnun olurum sevgiler hilal

    YanıtlaSil
  14. Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  15. Balığı çok sevmeme rağmen çorbasını hiç içmedim:)))

    Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...