Pages

24 Şubat 2009 Salı

BARBUNYA TAVASI



MALZEMELER:
- 1 kg barbunya balığı
- 1 avuç kadar un veya mısırunu
- 1 su bardağı sıvıyağ
- Tuz, limon, maydanoz.
HAZIRLANIŞI::
- Balığı temizleyip, yıkayıp, suyunu süzdürünüz.
- Yemek zamanına 15-20 dakika kala tuzlayınız.
- Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda pembe renkte kızartınız.
- Kağıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağının alınması için.)
- Servis tabağına zevkinize göre yerleştiriniz.
- Yanında yeşil salata veya sumaklı soğan ile servis yapınız.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...