Pages

26 Ekim 2009 Pazartesi

Çerkez tavuğu

MALZEMELER:
- 1 tane tavuk göğüs eti
- 100 gr dövülmüş ceviz
- 2 dilim ekmek içi
- 2 kaşık sıvıyağ
- 4-5 diş sarımsak
- Tuz,karabiber,kırmızı biber
- Tavuk suyu
HAZIRLANIŞI:
-Haşlanmış göğüs etlerini ince ince doğrayınız.İçine ceviz,dövülmüş sarımsak,tuz,karabiber kırmızı biber ve ufalanmış ekmek içini ekleyip iyice karıştırınız.Kıvam alması için haşladığınız tavuk suyundan azar azar ekleyiniz.Baharatların ölçüsünü kendi damak tadınıza göre ayarlayınız.Buzdolabında 10-15 dakika bekletip servis yapınız.
AFİYET OLSUN

10 yorum:

  1. ellerine sağlık nefis gözüküyor eşim görmesin ne zamandır istiyor bir türlü yapamadım :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık. Benimde merak ettiğim bir yemek.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşım hiç çerkez tavuğu yapmak kısmet olmadı.hep zor gibi gelir bana.ama senin tarifi bir deneyeceğim.sevgiler

    YanıtlaSil
  4. canim cerkez tavugunu seviyorum arkadasim cerkez sagolsun onun sayesinde yiyoruz sevgiler canim hersey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ellerine saglik, nefis gorunuyor. Cok severim tavuk gogusunu.

    YanıtlaSil
  6. Onca övgüsünü duydğum, ama bir türlü yapmaya girişmediğim bir tarif. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  8. ellerine saglik canim benimde cok merak ettigim tatlar arasinda:)

    YanıtlaSil
  9. canım ellerine sağlık.msiii gibi..

    YanıtlaSil
  10. maalesef hiç yiyemedim daha

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...