MALZEMELER:
- 4 Adet tavuk kalça eti(Kuşbaşı doğranmış)
- 3 Yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 2 Yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 Çay bardağı haşlanmış mısır
- 1 Çay bardağı krema
- Tuz,karabiber,kırmızı pulbiber
HAZIRLANIŞI:
- Sıvıyağ ve fıstıkları tencereye koyup kavurunuz.Üzerine kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini koyunuz.Etler kavrulunca haşlanmış mısır,tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın.Son olarak kremayı ekleyip bir iki kere karıştırıp ocaktan alın.Servis tabağına alıp üzerine kırmızı pul biber ekleyerek sıcak olarak servis yapın.
AFİYET OLSUN
Pilavda helvada fıstığı çok severim ama tavukta hiç tatmadım...
YanıtlaSilEllerine sağlık değişik bir lezzet eminim güzeldirr:)
Hayırlı cumalar...