Pages

29 Mayıs 2009 Cuma

FISTIKLI TAVUK


MALZEMELER:
- 4 Adet tavuk kalça eti(Kuşbaşı doğranmış)
- 3 Yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 2 Yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 Çay bardağı haşlanmış mısır
- 1 Çay bardağı krema
- Tuz,karabiber,kırmızı pulbiber
HAZIRLANIŞI:
- Sıvıyağ ve fıstıkları tencereye koyup kavurunuz.Üzerine kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini koyunuz.Etler kavrulunca haşlanmış mısır,tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın.Son olarak kremayı ekleyip bir iki kere karıştırıp ocaktan alın.Servis tabağına alıp üzerine kırmızı pul biber ekleyerek sıcak olarak servis yapın.
AFİYET OLSUN

1 yorum:

  1. Pilavda helvada fıstığı çok severim ama tavukta hiç tatmadım...
    Ellerine sağlık değişik bir lezzet eminim güzeldirr:)
    Hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...