Pages

31 Mayıs 2009 Pazar

KABAK TATLISI


MALZEMELER:
- 1 Kilo kabak
- 1 Su bardağı toz şeker
- Dövülmüş ceviz
HAZIRLANIŞI:
- Kabakları doğrayınız ve bir tencereye koyup üzerine şekerini ilave edin ve 3-4 saat bekletin(Kabaklar iyice suyunu salsın diye isterseniz akşamdanda koyabilirisniz.)
- Orta hararetli ocakta kabaklar saldığı suyu çekene kadar pişirin ve ocaktan alın.Servis tabağına koyun ve soğumaya birakın,daha saonra üzerine dövülmüş ceviz serperek servis yapınız.
AFİYET OLSUN

2 yorum:

  1. tarif için teşekkürler canım güzel bir hata geçirmeni dilerim

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...