MALZEMELER:
- 2 Tane kabak
- 4 Yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 Yemek kaşığı mayonez
- 1 Çay bardağı ceviz içi
- 1 Diş sarımsak
- 3/4 Su bardağı yoğurt
- Yarım demet ince kıyılmış dereotu
HAZIRLANIŞI:
- Kabakları rendeleyin ve zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun.Soğumaya bırakın.
- Yoğurt,mayonez ve tuzu bir kasede çırpın.Sarımsağı rendeleyin.Kabak,dereotu ve ceviz içlerini ekleyip karıştırın.Servis tabağına alıp ceviz ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.
AFİYET OLSUN
Yaptim, sahane oldu. Yemek yapmaya yeni basladim ve bu tarif gercekten hem basit hem de herkesin severek yiyecegi bir tarif. Tesekkurler
YanıtlaSilÖzlem hanım beğendiğinize sevindim.Güzel ziyaretiniz ve yorumununuz için çok teşekkürler.
YanıtlaSil