Pages

30 Haziran 2009 Salı

SOYA SOSLU MANTARLI TAVUK


MALZEMELER:
- 1 Adet tavuk gögsü(Kuşbaşı doğranmış)
- 250 gr mantar
- 2 Adet yeşil biber
- 2 Adet kırmızı biber
- 1 Tane büyük soğan
- 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1 yemek kaşığı soya sosu
HAZIRLANIŞI:
-Sıvıyağı tencereya alıp içine yemeklik doğranmış soğanları koyunuz.Bir iki kere çevirdikten sonra tavuk etlerini ilave ediniz.2-3 dk kavurunuz ve ince doğranmış biberleri,mantarları ilave ediniz.Bütün malzemeyi güzelce harmanlayarak karıştırınız.Son olarak soya sosunu ilave ediniz.Tencerenin kapağını kapatıp tavuk etleri pişene kadar pişiriniz.
Not:Soya sosu tuzlu bir sos olduğu için tuz koymayınız.İsterseniz soya sosu kullanmadanda yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN

7 yorum:

  1. Biraktiginiz yorumunuz icin öncelile tesekkür ediyorum. Tavuk eti ailemde de her zaman öncelilkli tercihimiz.... Bilhassa Soya soslu.... Sizin tarifinizi bu aksam icin deneyecegim... Ellerinize saglik... Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. İşte birbirine çok yakışan hatta olmazsa olmayan bir lezzet ellerine sağlık canım çok severim..

    YanıtlaSil
  3. günaydın canım
    tarif için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. ellerine saglik arkadasimm harika gorunuyor istahim kabardi sabah sabahh:))

    sevgilerimle canimm

    YanıtlaSil
  5. mantarlı tavuga bayıırım ellerine salık teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Çok lezzetli ve hafif görünüyor.Ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...