7 Haziran 2009 Pazar
YUMURTALI TAZA FASULYE
MALZEMELER:
- 500 gr taze fasulye
- 1 büyük kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yumurta
- Sıvıyağ,tuz,karabiber
HAZIRLANIŞI:
- Fasulyeleri ayıklayıp güzelce yıkıyoruz daha sonra küçük küçük doğruyoruz.Doğradığımız fasulyeleri 15-20 dk haşlıyoruz.Haşladıktan sonra süzüyoruz.Bir tencereye sıvıyağı koyup soğanımızıda yemeklik olarak doğruyoruz.Soğanları kavuruyoruz salçasını ekliyoruz.Yumurtaları çırparak ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz.Fasulyeleride ekleyip en son tuzunu ve karabiberini ekleyip bir iki kere daha karıştırıp ocaktan alıyoruz.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...