Pages

2 Eylül 2009 Çarşamba

HAMSİ BALIĞI TAVASI

MALZEMELER:
- 1 kg hamsi
- 1 Su bardağı mısır unu
- 1 su bardağı kızartma yağı
- Tuz
HAZIRLANIŞI:
- Hamsileri ayıklayıp tuzlayınız.15-20 bekletiniz.
- tavaya yağı koyup kızdırınız.Hamsileri önce mısır ununa bulayıp sonra kığın yağda kızartınız.Kağıt havlu yayılmş bir kaba çıkarınız.Fazla yağını alması için.Sıcak olarak servis yapınız.
NOT:İsterseniz benim gibi balıkarın kılçıklarını çıkarıp iç kısımları birbirine bakacak şekilde yapıştırın ve mısır ununa bulayıp kızartınız.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...