Pages

26 Eylül 2009 Cumartesi

YAPRAK CİĞER

MALZEMELER:
- 500 gr dana ciğer
- 1 su bardağı un
- Kızartmak için sıvıyağ
- Tuz
HAZIRLANIŞI:
- Ciğerin zarını soyup ince ince dilimliyoruz.Daha sonra unun içine çok az tuz atıp ciğerleri iyice unluyoruz.Fazla ununu silkeliyoruz.Kızğın yağda kızartıyoruz.Fazla kızartmamaya özen gösterelim kurumaması için.Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapınız.
NOT:Ben yanında tereyağlı pirinç pilavı ve biber kızartması ile servis yaptım.
AFİYET OLSUN

2 yorum:

  1. canım geçmiş bayramın kutlu olsun...
    ya ben hayatımda ciğer hiç yemedim ama yemekteyizde görmüştüm ve canım çekmişti çok garip ama:))
    eşim için mutlaka deneyeceğim:))

    YanıtlaSil
  2. bu yaprak ciğere bayılıyorum. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

YORUM EKLERMİSİNİZ:))
Merhaba;Blogum ve tariflerim hakkındaki yorumlarınız,düşünceleriniz benim için çok değerli.
Lütfen yorumlarınızı yazarken isimlerinizi eklerseniz sizlere isimlerinizle hitap etmek daha hoş olacak.
Adsız yorumları yayınlamıyorum.
Şimdiden ziyaretleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...