- 1 orta boy kereviz
- 1 kase yoğurt(kese yoğurdu)
- 1 orta boy portakal
- Çok az zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
- Yoğurdu geniş bir kaseye alınız.
- Portakalı üst kısmı daha küçük olacak şekilde keserek kase şekli veriniz.
- İç kısmını çıkarıp küçük parçalar halinde doğrayınız.
- Kerevizin kabuğunu soyup rendeleyiniz.(Kararmaması için bu işlemı hızlı yapalım bir taraftan rendelediklerimizi yoğurda ekleyip karıştıralım)
- Hepsini rendeledikten sonra yoğurtla kerevizi iyice karıştırınız içine 1-2 damla zeytinyağı ekleyiniz karıştırınız, doğradığınız portakallardan ekleyip
servis kabına alınız.
- İsterseniz benim yaptığım şekilde portakal kabuğunda servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Canım bayılırım kereviz salatasına ellerine sağlık,sevgiler...
YanıtlaSilof of harika bişey olmuş bu goncacım ellerine sağlık bunuda goncanın tariflerine alıyorum
YanıtlaSilTeşekkür ederim deryacığım sevgiler gönderiyorum.
YanıtlaSilSağol fundacığım beğendiğine sevindim sevgiler canım.