MALZEMELER:
- 1 tane tavuk göğüs eti
- 100 gr dövülmüş ceviz
- 2 dilim ekmek içi
- 2 kaşık sıvıyağ
- 4-5 diş sarımsak
- Tuz,karabiber,kırmızı biber
- Tavuk suyu
HAZIRLANIŞI:
-Haşlanmış göğüs etlerini ince ince doğrayınız.İçine ceviz,dövülmüş sarımsak,tuz,karabiber kırmızı biber ve ufalanmış ekmek içini ekleyip iyice karıştırınız.Kıvam alması için haşladığınız tavuk suyundan azar azar ekleyiniz.Baharatların ölçüsünü kendi damak tadınıza göre ayarlayınız.Buzdolabında 10-15 dakika bekletip servis yapınız.
AFİYET OLSUN
ellerine sağlık nefis gözüküyor eşim görmesin ne zamandır istiyor bir türlü yapamadım :)
YanıtlaSilEllerine sağlık. Benimde merak ettiğim bir yemek.
YanıtlaSilarkadaşım hiç çerkez tavuğu yapmak kısmet olmadı.hep zor gibi gelir bana.ama senin tarifi bir deneyeceğim.sevgiler
YanıtlaSilcanim cerkez tavugunu seviyorum arkadasim cerkez sagolsun onun sayesinde yiyoruz sevgiler canim hersey gönlünce olsun.
YanıtlaSilEllerine saglik, nefis gorunuyor. Cok severim tavuk gogusunu.
YanıtlaSilOnca övgüsünü duydğum, ama bir türlü yapmaya girişmediğim bir tarif. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilHARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK SEVGİLER.
YanıtlaSilellerine saglik canim benimde cok merak ettigim tatlar arasinda:)
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık.msiii gibi..
YanıtlaSilmaalesef hiç yiyemedim daha
YanıtlaSil